Kommer Scrubs tillbaka nästa år?

Denna fråga har jag försökt få besvarat de senaste veckorna och resultatet av letandet i olika källor är följande:

  • Scrubs produceras av Touchstone som ägs av Disney som också äger ABC. Idag visas Scrubs på NBC som köper in serien från Touchstone.
  • Touchstone och Zach Braff skrev för någon månad sedan under en kontrakt där Zach får cirka $ 200 000 per avsnitt under en eventuell sjunde säsong.
  • NBC tvekar om man ska ge serien en sjunde säsong men från ABC har man sagt att om NBC inte förnyar Scrubs för nästa kommer ABC att ta över serien och visa den.
  • Bill Lawrence som producerar Scrubs har fått order om att inte göra en serie final för det sista avsnittet under säsong sex.

För att kort sammanfatta detta ser det idag ut som att ABC kommer att ta över Scrubs och visa den för ytterligare en säsong som antagligen kommer att bli seriens sista.

2 reaktion på “Kommer Scrubs tillbaka nästa år?

  1. Gött att höra!

    Jag gillar ju serien skarpt, även om jag tycker att den har säsongen är väldigt ojämn. Godbitar blandat med skräp…

  2. Håller med om att serien varit ojämn i år men jag tycker att den hämtat upp sig under andra halvan av säsongen. Utan att förstöra för er som inte sett alla avsnitt så var de avsnitt när en av huvudpersonerna dör en av mina favoriter samt det senaste där man följer Jordan, Tood och Teds tankar var riktigt rolig.

Kommentarer inaktiverade.