Musik i Grey’s Anatomy

En av de stora behållningarna som jag får av att se på Grey’s Anatomy är helt klart den musik som spelas. Jag har ett stort antal gånger kastat mig på iTunes för att ladda ner en del av den musik som jag hör i programmet och gillar skarpt. Vill ge er en liten lista på bra musik som jag hitta med hjälp av Grey’s Anatomy. En del av musiken är lättare att hitta på iTunes än på andra illegala nedladningskanaler.

Adam Merrin – Still Alright
Kate Havnevik – New Day
Michelle Featherstone – Rest of My Life
Snow Patrol – Make This Go On Forever
Snow Patrol – Chasing Cars
Tegan & Sara – Where Does The Good Go
Travis – Love Will Come Through (Som iofs redan låg i iPodden.)
Unkle Bob – Swans

6 reaktion på “Musik i Grey’s Anatomy

 1. hej!
  jag har svårt för att hitta en låt från greys anatomy som var me i programmet onsdagen den 29 oktober. Dem sjunger något om ”pincess” och är med i slutet av avsnittet. snälla hjälp mig hitta den.
  m.v.h malou

 2. Hej! Hittade detta inlägg på google, men märkte att det ändå är några år gammalt inlägg. Men tänkte ifall du visste ändå. Jag fick ett litet ”ryck”, för att titta på första säsongen av Grey´s Anatomy. Och i åttånde avsnittet lite i slutet, mellan då Meredith och Derek pratar efter en operation, och då Izzie pratar med Mr Duff, var det en låt och jag har absolut ingen aning vad det är för låt, väldigt frustrerande då jag tyckte om den. Jag har letat och letat men hittar den inte. Avsnittet heter ”Save me”.

 3. HEJ!

  ser att du inte varit inne här på jääätte länge!
  men jag har letat i flera veckor nu efter en låt som var med i slutet eller i början utav grey’s, det är något med love love love i låten!
  HJÄLP!

 4. Hej Tove,
  Bloggen behöver absolut återupplivas men just nu saknas tiden. Jag kan antagligen hjälpa dig men behöver veta vilket avsnitt det var du tittade på. Var det från förra onsdagen på Kanal 5 eller är det ett gamalt avsnitt. När såg du det?

Kommentarer inaktiverade.