På TV: Vecka 1 2009

På TV Veckans TV-Tips
Entourage (säsongspremiär) den 1/1 kl. 20.00 på Canal+ First:
Efter att ”Medellin” gjort fiasko har Vince svårt att hitta nya jobb och det är kring detta som hela säsong 5 av Entourage handlar om. Samtidigt arbetar Eric med att hitta ytterligare klienter till sin manager-agentur och lyckas bra med detta. Säsongen är lite seg men samtidigt får den en intressant vinkel eftersom den präglas av Vinces misslyckanden och kamp emot klockan till skillnad mot de tidigare säsongerna som visar en skådespelare som får allting han vill ha.
Betyg för Entourage (säsong 5): D

På TV Söndag
Greek kl. 19.00 på Kanal 5:
Fortsättningen på säsong 1 av serien som skildrar collegelivet på ett universitet i USA.

På TV Måndag
Sportens OS-krönika kl 20.00 på SVT1:
Jonas Karlsson och Anders Bewarp blickar tillbaka på sommar-OS i Peking. Bland annat får vi återigen se Usain Bolts fantastiska världsrekord på 100 och 200 meter och Michael Phelps 8 guld i simning. De flesta svenskarna underpresterade men med glädje minns jag Gustav Larssons och Emma Johanssons silver i cykling och Rolf-Göran Bengtssons silver i hästhoppning.  

Extreme Home Makeover kl. 20.00 på TV3:
Nya avsnitt av det program som gör allt vad de kan för att du ska bli gråtmild. Ty Pennington med vänner fortsätter att bygga om fattiga familjers hus.

På TV Tisdag
The Big Bang Theory kl. 22.00 på Kanal 5:
Kanal 5 visar de avslutande avsnitten av den första säsongen. The Big Bang Theory blir bara bättre och bättre och under hösten har den vunnit stora framgångar i USA med en allt ökande tittarskara. Jag kan bara rekommendera alla att titta på denna serie som är av de roligaste komedierna på tv just nu. Mer om The Big Bang Theory kan du läsa här. Betyg för The Big Bang Theory (avsnitt 109-117): C

På TV Torsdag
Nyårskonsert från Wien kl. 12.15 på SVT1:
Direktsändning där Wienfilharmonikerna traditionsenligt bland annat spelar Strauss från den mäktiga salen på Musikverein i Wien.

Vänner (maraton) kl. 09.05-18.30 på Kanal 5:
Har du inget annat att göra på nyårsdagen kan du titta på Kanal 5 där de visar alla avsnitten av den 10 och sista säsongen av Vänner i sträck.

På TV Fredag
The Life and Times of Tim (seriestart) kl. 20.30 på Canal+ First:     
En animerad serie från HBO som handlar om Tim som är duktig på att hamna i pinsamma situationer. Trots att förväntningarna på honom från omgivningen är mycket låga lyckas han inte ens nå upp till dessa. Jag har svårt för serier där det roliga enbart går ut på att någon hela tiden gör bort sig men om du inte har något emot det kanske du ska testa och titta på denna serie. Betyg för The Life and Times of Tim (avsnitt 101):

2 reaktion på “På TV: Vecka 1 2009

  1. Hejsan :D.

    jo hörde att Entourage- killen blev förgiftat men hoppas att rykten är falska , jag tror inte att man vill hoppa av mitt i serien för att man blev matförgiftad,

    men jag har aldrig sett serien. är den bra?

    Greek känns lite som den är som gossip girls på nått sätt. Men att det är skillnader mellan dem två serier.

    Har dem inte haft vänner marathon i år? eller var det förra året? :S

Kommentarer inaktiverade.