TV Notiser 30/12 2008: Färjan, Survivor m.m.

FÄRJAN Tidningen Resumé uppgav igår att det blir en andra säsong av Kanal5:s succéserie Färjan. Den nya säsongen kommer att visas på kanalen under våren. Serien som skildrar livet ombord på finlandsfärjan Cinderella har under hösten haft över en halv miljon tittare, vilket gör Färjan till den mest sedda egenproducerade tv-serien i kanalens historia.  

LA LIGA TV4 har förlängt sitt avtal för att visa spanska La Liga på TV4 Sport i ytterligare 3,5 år, till och med 2012. Det nuvarande avtalet hade gått ut i sommar.

THE OFFICE Det avsnitt av The Office (US) som ska visas efter Super Bowl (finalen i amerikansk fotboll) den 1 februari 2009 kommer att få celebert besök. NBC har bekräftat att både Jessica Alba och Jack Black kommer att gästa avsnittet.

SURVIVOR Under säsongsfinalen av Survivor: Gabon den 14 december avslöjade programledaren Jeff Probst Survivor 18att säsong 18 av serien har spelats in i Brasiliens högland och att det officiella namnet på säsongen kommer att bli Survivor: Tocantins. Den nya säsongen kommer att ha premiär i USA den 12 februari nästa år.