TV Notiser 23/1 2009: Gossip Girl, Kanal Lokal

GOSSIP GIRL Det har tidigare gått ett flertal rykten om olika spinoffer till Gossip Girl (på Kanal 5 i Sverige) som alla har vissats sig falska men förra veckan avslöjade seriens producent Josh Schwartz att det nu finns konkreta planer på en spinoff. Denna serie skulle komma att berätta om Lily och Rufus liv i Los Angeles på 80-talet. Piloten till denna serie kommer vara det avsnitt av Gossip Girl som sänds i USA den 11 maj och som kommer att innehålla en tillbakablick till 80-talet.    

‘TIL DEATH Komedin ‘Til Death, som i höstas av de flesta ansågs som nedlagd, har helt oväntat fått en order om ytterligare avsnitt den här säsongen samt ytterligare en säsong nästa år. Anledningen till detta torde vara att FOX vill sälja repriser av serien till andra kanaler vilket i USA kräver ett visst antal avsnitt.

TV4 ANYTIME TV4 har skrivit ett avtal med CBS Paramount som ger kanalen möjlighet att lägga upp serier som Medium, Num3rs, 90210 och Californication på sin webblösning TV4 Anytime. Avsnitten kommer att läggas upp en vecka innan de visas på tv för att sedan ligga kvar totalt tre veckor. Jag säger det igen att detta är inte den ultimata lösningen för hur vi ska kunna se amerikanska serier lagligt på nätet men det är en början. 

TV1000 Den 16 februari startar Viasat en ny kanal med namnet TV1000 Drama som kommer att ingå i det vanliga TV1000  TV1000abonnemanget. Viasat kommer dessutom att byta loggor för alla sina TV1000 kanaler och här bredvid ser du hur den nya loggan kommer att se ut.  

KANAL LOKAL TV-kanalen Kanal Lokal som sänder lokal-tv i Stockholm, Göteborg, Skåne och Östergötland har lämnat in en konkursansökan. Sändningstillstånden som kanalen äger har tagits över av konkursboet. Läs mer om detta på SvD.se.

2 reaktion på “TV Notiser 23/1 2009: Gossip Girl, Kanal Lokal

Kommentarer inaktiverade.