Sett på TV: Flight of the Conchords

Dessa inlägg blev för jobbiga att skriva då jag samlade ihop allt som jag sett under en vecka. Därför har jag i år valt att göra om dem. Jag vill på något sätt skriva och recensera det som jag ser på tv och därför kommer jag att göra dessa inlägg lite oftare men de kommer bara att innehålla enstaka recensioner. Precis som förut kommer jag att gömma den text som innehåller spoilers. Om du inte vill veta vad som händer ska du inte läsa det som står under Handling och Kommentar

Sett på TV i USA
Flight of the Conchords
– Avsnitt 201 – A Good Opportunity
När och var?: Söndag den 18 januari 2009 på HBO.

Handling: Bret och Jemaine sparkar Murray som manager eftersom han bara koncentrerar sig på Crazy Dogggz. De lyckas få ett jobb där de ska skriva en jingel för en tandkräm för enbart kvinnor. Murray får veta att Crazy Dogggz stulit sin hit från ett polskt band och går i konkurs och gör allting för att få tillbaka Flight of the Conchords som kunder.  
Kommentar: Efter att ha sett avsnittet två gånger måste jag säga att avsnittet är lika bra som de under säsong 1. Musiken är extremt rolig och dialogen är lika udda som vanligt. Om jag har något negativt att säga och ge det en anledning att inte ge avsnittet ett A är att delar av dialogen känns mycket mer forcerad än under säsong.  
Bästa citat: I don’t need you guys! I got The Crazzy Dogggz. They are making hit after hit. Doggy Bounce, number 1. Doggy Dance, number 5. In the Pound, number 37. It’s not gonna stop, It’s never gonna stop! They are a hitmaking machine! (Murray efter det att Flight of the Conchords sparkat honom som manager.)
Betyg: B
Musik i avsnittet: 
         Flight of the Conchords – Angels  Flight of the Conchords - Angels - Single - Angels