Såg ni Friday Night Lights idag?

Om ni mot all förmodan missade premiären på Friday Night Lights (Kanal 5 kl. 21.55 på tisdagar) så går det en repris kl. 16.45 på söndag. Serien har blivit hypad i media och det är den verkligen värd. Efter att ha sett hela säsongen var det ett kärt återseende att få se piloten igen. Den är riktigt bra och bygger upp handlingen för resten av säsongen på ett fantastiskt sätt. Vi introduceras till huvudkaraktärerna och får en försmak på vad som komma skall och den slutar riktigt oväntat.

Jag hoppas att ingen blir avskräckt av all amerikansk fotboll i första avsnittet. Kom ihåg att serien inte handlar om amerikansk fotboll utan om relationer och de individer som vi introducerades till i avsnittet som gick idag. Amerikansk fotboll är grunden för handlingen men det är inte handlingen. Även om piloten innehöll en lång scen med matchbilder så är detta inte signifikativt för serien. De flesta avsnitt har bara några minuter som visar matcherna, om ens det. Om ni bara håller ut kommer ni få se fantastiska skådespelarinsatser och verklighetstrogna skildringar av karaktärernas liv och utveckling. Det är en av de få serier som får dig att tro att karaktärerna faktiskt är riktiga personer.

Många personer retade sig i början av serien på filmtekniken med skakiga kameror och om ni stör er på dessa kan jag avslöja att man skar ner på detta efter några avsnitt.

Om ni inte förstår allting som har med amerikansk fotboll att göra i serien så svarar jag på frågor för att öka ert intresse för serien. Jag har sett på amerikansk fotboll i 13 år nu och borde kunna svara på de flesta frågor.

Jag hoppas att ni fortsätter att titta på Friday Night Lights även efter det första avsnittet och jag ska fortsätta hoppas på att serien får ett stort antal Emmy nomineringar. Det vore den verkligen värd.

2 reaktion på “Såg ni Friday Night Lights idag?

  1. Pingback: MicTV » Blog Archive » Nyheter från NBC

  2. Pingback: Nyheter från NBC | MicTV

Kommentarer inaktiverade.