På TV: Vecka 11 2009

Veckans TV-Tips
The Big Bang Theory torsdag den 12 mars kl. 20.30 på Kanal 5:
Detta tips kommer egentligen en vecka för sent. På grund av en mycket sen tablåändring av Kanal 5 missade jag att The Big Bang Theory hade säsongspremiär redan igår. Jag hoppas att ni ändå hade märkt detta och såg det utmärkta avsnittet där Leonard och Penny var på date. Det avsnittet var mycket bra genomfört med en snygg twist på slutet. Serien blir allt populärare i USA men farmgången i Sverige låter vänta på sig vilket är synd. Detta är den bästa nya komediserien under de senaste två åren.
Betyg för The Big Bang Theory (avsnitt 201-216): C 

På TV Fredag
Without a Trace (reprisstart) kl. 20.00 på TV3:
För SVT har Without a Trace (Brottskod försvunnen) varit en succé och nu har TV3 köpt rättigheterna för gamla avsnitt av serien. Om du mot förmodan inte har sett något avsnitt av serien, handlar den om en speciellgrupp inom FBI som utreder fall där personer försvinner spårlöst.

Singing Bee (säsongspremiär) kl. 21.30 på TV3:
Fredagsunderhållning där sju personer tävlar om vem som kan texterna till kända låtar. Om det låter bra eller inte spelar ingen som  helst roll. Hanna Hedlund är programledare även denna säsong.

På TV Söndag
Wipeout (seriestart) kl. 20.00 på Kanal 5:
Kända och okända svenskar tävlar på världens största hinderbana i Argentina. I varje avsnitt tävlar tre åttamannalag från Sverige, Norge och Danmark. I de tre första ronderna konkurrerar lagkamraterna mot varanandra tills bara en deltagare från varje lag är kvar och möts i finalen. Sofia Wistam är programledare för denna storsatsning från Kanal 5.

Sanningens ögonblick (säsongspremiär) kl. 21.00 på Kanal 5:
En ny säsong av programmet där lögndetektorn har huvudrollen. De tävlande ska tala sanning om pinsamheter för att kunna vinna 500 000 kronor.

På TV Måndag
Spårlöst (säsongspremiär) kl. 21.00 på TV4:
I Spårlöst hjälper de nya programledarna Hans Fahlén och Ulrika Eriksson vanliga svenskar att hitta försvunna familjemedlemmar. I det första avsnittet får tre syskon hjälp att finna information om sina biologiska föräldrar i Polen och om de, som ryktet säger, har ytterligare ett syskon.

På TV Tisdag
Lost: Past, Present, Future kl. 23.10 på TV4:
Inför säsongspremiären av Lost nästa vecka visar TV4 detta program som sammanfattar vad som hänt i serien under de fyra första säsongerna. Om du ännu inte har sett serien eller om du glömt vad som hänt tidigare är detta ett utmärkt tillfälle att få allting sammanfattat på en timme.
 På TV Torsdag
24 (säsongspremiär) kl. 22.40 på TV4:  
Om du inte har TV400 har du nu möjlighet att se säsong 7 av 24 på TV4. Den nya säsongen utspelar sig fyra år efter säsong 6 och Jack Bauer står i rätten för att försvara sitt handlande på CTU. Dagen får en oväntad vändning när FBI ändå efterfrågar Bauers tjänster för att få tag på en inhemsk terrorist.

Swingtown (seriestart) kl. 20.55 på TV400:
Det blev endast en säsong av denna serie som handlar om swingers i en förort till Chicago under 70-talet. TV400 visar hela serien på 13 avsnitt under våren.    

2 reaktion på “På TV: Vecka 11 2009

  1. Vet du något hur det blir med serien Skins i fortsättningen? om det blir någon 4e säsong. :)

  2. Intentionerna finns hos skaparna men det är ännu inte klart om det blir det eller inte. Tv-kanalen E4 har ännu inte beställt ytterligare en säsong men tittarsiffrorna i Storbritannien för säsong 3 har varit skapliga även om de sjunkit sedan senaste säsongen.

Kommentarer inaktiverade.