På TV: Vecka 14 2009

På TV Fredag
Let’s Dance (säsongsfinal) kl. 20.00 på TV4:
Efter tolv veckor är det nu dags för finalen av Let’s Dance mellan Laila Bagge och Magnus Samuelsson. Laila kommer i finalen bland annat dansa tango till Metallicas Enter Sandman och Magnus kommer att bugga till Chalotte Perellis Tusen och en natt. Vill du rösta på kandidaterna är det telefonnummer 099-414 01 som gäller för Laila och 099-414 02 för att rösta på Magnus.

På TV Lördag
Fotboll: Portugal-Sverige kl. 21.00 på TV6:
Trots min bojkott av det svenska landslaget vill jag tipsa om VM-kval matchen mellan Sverige och Portugal som spelas imorgon till alla er som trots allt följer landslaget. Förutom på TV6 kommer matchen även att kunnas ses via internet på Fotbollskanalen.se som ägs av TV4.

På TV Söndag
Formel 1: Australiens Grand Prix kl. 07.30 på Visat Motor:
Slutet av mars betyder premiär för Formel 1 säsongen. I år kommer det tyvärr bara gå att se Formel 1 på betalkanalen Viasat Motor. Nytt för året är att det kommer att löna sig bättre för förarna att vinna ett lopp samt att säsongsavslutningen kommer att hållas på en ny spektakulär bana i Abu Dhabi där förarna kommer att nå hastigheter på upp till 320 km/h.

På TV Måndag
Färjan (säsongspremiär) kl. 20.00 på Kanal 5:
En ny säsong av programmet som följer livet ombord på en Finlandsfärja. De gamla huvudpersonerna Håkan och Per är tillbaka men även nya karaktärer kommer att dyka upp. I premiäravsnittet följer tittarna med på en rockkryssning.

Sjukhuset (säsongspremiär) kl. 19.30 på TV3:     
TV3 återkommer under våren med 52 nya avsnitt av Sjukhuset där tittaren får följa arbetet på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Nya personer i serien den kommande säsongen är bland annat barnläkaren Thomas Lundqvist och neurokirurgen Niklas Marklund.