TV Frågor 4/4 2009: Survivor Pearl Island

Fråga: Vi har tittat på fyra avsnitt av Survivor: Pearl Islands från 2003 på TV400. Vi såg i TV-tablån att de inte sänder programmet ikväll. Vi undrar om TV400 har lagt ner programmet eller om det kommer tillbaka igen. /Sara och Christer

Svar: Survivor: Pearl Island kommer tillbaka till TV400 lördagen den 18 april kl. 21.30. Anledningen till att programmet inte visas idag är att TV400 har bestämt sig för att visa två filmer med Heath Ledger för att hedra att han skulle ha fyllt 30 år idag om han fortfarande hade levt. Nästa lördag, på påskafton, kommer kanalen att visa Star Wars IV som ett led i kanalens Star Wars satsning under påsken. Lördagen därefter, den 18 april, återkommer sedan Survivor: Pearl Islands till sin vanliga plats i tablån.

2 reaktion på “TV Frågor 4/4 2009: Survivor Pearl Island

  1. Hej,

    Blev förvånad att Survivor inte visas ikväll. Tråkigt när man ställt in sig på Robinson och sen Survivor. Byter kanal dessa två lördagar.

  2. Hejsan,
    Man tycker ju åtminstone att TV 400 kunde gått ut och talat om att och varför man dragit in Survivor Pearl Islands i två veckor – INNAN det gjordes!!!

Kommentarer inaktiverade.