På TV: Vecka 16 2009

Den kommande veckan finns det inte mycket nytt på tv som det är värt att skriva om. Jag får istället ta lite extra utrymme för att önska er alla en glad påsk och jag hoppas att ni tar er tid och ser en bra tv-serie på DVD under er lediga tid.

På TV Måndag
Fotboll: Kalmar FF-AIK kl. 20.00 på Canal+ Sport 1:
Avsluta påskhelgen med allsvensk fotboll från Fredriksskans i Kalmar där hemmalaget tar emot AIK. Premiären för AIK:s nye tränare Mikael Stahre blev lyckad i söndags då Halmstad besegrades med 1-0. Nu står Solnalaget inför den svåra utmaningen att försöka besegra de svenska mästarna som i sin säsongspremiär bara lyckades få oavgjort i sin bortamatch mot Gefle. Detta är i alla fall en match som jag kommer att följa med intresse.

På TV Tisdag
Ugly Betty kl. 20.00 på Kanal 5:
Nya avsnitt av Ugly Betty visas på Kanal 5 under våren. Serien har haft ett längre uppehåll i USA vilket gjort att även de svenska tittarna har drabbats.  

Lost kl. 22.40 på TV4:
I brist på premiärer att skriva om vill jag tipsa alla de som inte längre tittar på Lost att börja göra det igen. Serien blir intressantare med varje avsnitt och jag ser verkligen fram emot att få se hur serien kommer att avslutas nästa år. I dagens avsnitt får Jin vara med om attacken på den franska grupp som räddat honom från en flotte på havet och Sun hotar Ben med att döda honom.