Välkommen till den uppdaterade MicTV

Efter mer än två dagars arbete är första steget i förändringen av MicTV klar. Den största förändringen är att vi har bytt domän från http://tv.micral.se till http://mictv.se. Mycket tid har lagts ner på att få den nya sidan att fungera exakt som den gamla sidan. Om du upptäcker något fel vore jag tacksam om du meddelade mig om detta. Om du har länkar till den gamla sidan eller går in på den gamla sidan via Google omdirigeras du direkt till motsvarande sida på denna sida men om du har gamla bokmärken eller prenumererar på sidan via RSS rekommenderar jag er ändå att uppdatera era länkar.

Andra nyheter på sidan är en uppdaterad design med en ny meny och ett bredare utrymme för text och tabeller. Ytterligare några förändringar i utseendet är planerade men jag har varit tvungen att skjuta upp dessa några veckor.

Jag kan redan nu avslöja att det finns ytterligare bakomliggande tankar med förändringarna vilka kan komma att göra MicTV ännu bättre men vad detta är kommer jag avslöja först när det blir aktuellt.