NBC förnyar Heroes, Chuck och Life

Nu när strejken officiellt är över haglar TV nyheterna över oss. NBC annonserade idag att de förnyar sina drama serier Heroes (för säsong 3), Chuck (för säsong 2) och Life (för säsong 2) till nästa säsong. De bekräftar också att dessa serier inte kommer att återkomma med några nya avsnitt under denna säsong utan relanseras inför säsongen 2008/2009.

Att Heroes förnyades för ytterligare en säsong var ingen överraskning men dessto godare nyheter är det för Chuck och Life. Båda serierna startade med si så där tittarsiffror, men långsamt har siffrorna förbättrats och även kritikerna har blivit mer och mer positiva.  

Chuck som blivit en av mina nya favoriter kommer jag att skriva mer om i ett eget inlägg. Life (med Damien Lewis från Band of Brothers i huvudrollen) handlar om en oskyldigt dömd polis som återkommer till sitt tidigare arbete med en helt ny livsfilosofi. Jag har bara sett halva första avsnittet och vet inte riktigt vad jag tycker ännu. Jag återkommer när jag sett lite mer. Är det någon annan som sett Life? Vad tycker ni?