Ny säsong med Monk

USA Network annonserade idag att man kommer att visa ytterligare en säsong av Monk (Säsong 7). Denna detektivserie som jag fortfarande inte har sett något helt avsnitt av, även om jag hört mycket bra om den, utspelar sig i San Francisco där den neurotiska detektiven Adrian Monk löser svåra fall.

Monk visas i Sverige på Canal+ som hade premiär för säsong 6 den 11 februari. Man kan även se äldre avsnitt på Kanal 9 och Hallmark.

3 reaktion på “Ny säsong med Monk

 1. Hej!
  Underbar sida med tv info du har.
  Hittade den av en slump när jag sökte strejk info.
  Feedar den på min sida, hoppas det är ok.

  Har du satt tänderna i nya ”knight rider” ännu?
  Har kommit ett avsnitt, skall själv se det efter jobbet ikväll, lite nyfiken på din åsikt om det hela.

  /ingo

 2. Tack för berömmet! Självklart är det ok att du feedar den här sidan.

  Angående Knight Rider så har jag inte tänkt att se den ännu i alla fall. Har aldrig gillat orginalet och de recentioner jag har läst har inte direkt varit lysande. De flesta tyckte att den var karraktärslös och hade alldeles för mycket fokus på bilarna. Sägas ska också att det som visades i söndags var en två timmars TV film. Tanken var att den skulle vara en pilot till en framtida TV serie. Filmen hade 13 miljoner (över 12 miljoner brukar räknas som bra) tittare i söndags och surret på internet säger att det kommer att räcka för att NBC faktiskt ska ge den en chans som TV serie. Om detta blir fallet kommer den antagligen att ha premiär först i höst. Får den bättre recensioner då kommer jag att ta en titt i alla fall.

Kommentarer inaktiverade.