Nyheter från NBC

NBCFöljande korta nyheter har rapporterats  angående serier på NBC under helgen.

I fredags rapporterade TVGuide att NBC kommer att lägga ner Las Vegas efter denna säsong som är seriens femte. NBC vill inte bekräfta dessa uppgifter förrän man presenterar höstens TV tablå vilket man kommer att göra någon gång i april.

Friday Night Lights (läs mer om serien här) har inte hellre under sin andra säsong haft mer än cirka sex miljoner tittare i USA och är nu hotad av att lägas ner. Det är ganska säkert att NBC inte kommer att visa mer av serien men Universal Studios som producerar Friday Night Lights, och som ägs av NBC, letar efter en lösning där en mindre TV kanal som The CW eller USA Network skulle kunna ta över serien. Jag hoppas verkligen att de lyckas med detta men de senaste rapporterna säger att det inte finns många intressenter eftersom NBC kräver för mycket betalt för serien.

Den nya versionen av Knight Rider hade premiär förra söndagen. Det avsnitt som visades i söndags var en två timmars TV film. Tanken är att filmen ska vara en pilot till en framtida TV serie. Filmen hade 13 miljoner tittare i söndags (över 12 miljoner brukar räknas som bra) och surret på internet säger att det kommer att räcka för att NBC faktiskt ska ge den en chans som TV serie. Om detta blir fallet kommer den antagligen att ha premiär först i höst. Är det någon som har sett TV filmen? Recensionerna som jag har sett har tyvärr inte varit lysande.

Sist vill jag bara rapportera att det fortfarande inte finns några nyheter om vad som kommer att hända med slutet på säsong 7 av Scrubs. Jag återkommer så fort det finns något att rapportera.

2 reaktion på “Nyheter från NBC

  1. Vi såg den förra veckan! Den var rätt OK faktiskt. Det var ju inte en sån serie som man räknar ner tiden tills nästa avsnitt visas, men den var lite lagom spännande, lagom larvig och lagom fräck.

    Men jag (Daniel) blev lite störd på att den nya KITT är en Ford Mustang…

    Med risk för att spoila lite kan jag ju säga att David Hasselhoff dyker upp. :)

Kommentarer inaktiverade.