Tålamod! Det kommer fler inlägg snart

De kommande två veckorna är tentaveckor för mig och det har varit lite dåligt med uppdateringar här på MicTV den senaste veckan. Ibland måste helt enkelt annat i livet prioriteras mer än bloggen. Jag ska i alla fall försöka hinna med några nya inlägg under denna tid och ser sedan fram emot en sommar då jag har lite mer tid för att blogga.  

I sommar kan jag dessutom lova att det kommer en ny design på bloggen. Personer som kan hjälpa mig med detta har redan kontaktats och mitt mål är en snyggare sida som saknar alla de designproblem som finns idag.

Till sist vill jag slänga ut en tanke som funnits en tid. Jag skulle gärna se att ytterligare någon person bloggade här på MicTV för att bloggen ska få ett bredare och intressantare innehåll. Om det finns någon som läser detta som känner att de skulle vilja skriva lite om tv på en blogg med en redan existerande läskrets skulle jag gärna se att du skickade en provtext till info@mictv.se. En till en början mycket blygsam ersättning kan diskuteras tillsammans med några grundläggande krav som jag har på inläggen om det blir aktuellt för någon annan att skriva på bloggen. Jag vet inte om jag hittar någon annan men vill i alla fall ge det en chans.