Ny förmåga bloggar på MicTV

Som ni kanske förstod bara genom att läsa rubriken har jag precis lagom till sommaren fått det stora förtroendet att skriva på denna utmärkta blogg. Jag ska självklart göra mitt bästa för att  infria de förväntningar ni läsare säkert har på mig i form av ny skribent. Nu undrar ni säkert vem jag är, så här nedan följer en kort presentation av mig.

Ted Larsson heter jag och är 18 år gammal. Bor i en småländska småstad där jag till hösten börjar sista året på gymnasiet där jag läser teknik. Det här bli min premiär som bloggare, men min förhoppning är naturligtvis att jag ska kunna tillföra bloggen någonting ändå. Jag har ganska bredd “TV-smak” så räkna med att mina inlägg kommer att handla om lite allt möjligt inom TV-världen. För er som vill läsa mer om mig ska jag försöka få upp en presentation under “Om mig” så snart som möjligt.

Jag ser fram emot en trevlig tid här på MicTV tillsammans med er läsare. Är det något ni önskar att jag skriver mer om eller vill ha bättre bevakning på är det bara att höra av sig till mig på e-post adressen ted@mictv.se så ska vi se om det går att lösa.

Väl möt!
/Ted Larsson

3 reaktion på “Ny förmåga bloggar på MicTV

  1. Då får jag hälsa dig välkommen. Jag letar själv efter någon person som är intresserad av att skriva om TV-serier men det är inte särskilt lätt idag när alla förväntar sig att få betalt.

    Lycka till!

Kommentarer inaktiverade.