Får vi ytterligare en säsong av Scrubs?

Idag ryktas det för fullt om vad som kommer att hända med den utmärkta komedin Scrubs. Serien produceras på ABC Studios men visas på NBC och denna kombination har skapat problem sedan serien började visas. Serier som produceras av en konkurrerande studio brukar oftast behandlas lite sämre av TV bolagen. De två senaste åren har NBC väntat till sista sekund med att ge besked att man vill ha ytterligare en säsong av serien. ABC har då gått ut med att om serien inte kommer tillbaka till NBC kommer man att visa serien själva. NBC har då ändå plockat upp serien för ytterligare ett år. Det har känts som om dessa beslut kommit endast för att ABC inte ska ta över Scrubs eftersom man efter beslutet har strulat med hur man ska sända serien. Förra året satte man aldrig ett datum för när serien skulle börja sändas vilket slutade med att den började i januari då man drog av två avsnitt i veckan. I år har strejken ställt till det ordentligt.

scrubs.jpg

 

När Scrubs plockade upp förra våren annonserade man att denna, den sjunde säsongen, skulle bli seriens sista. Sex avsnitt visades under hösten men sedan har NBC valt att vänta med att visa de återstående fem avsnitt som producerades innan strejken. Dessa avsnitt kommer att visas med start den 10 april. Efter strejken har NBC inte gett besked om man vill visa ytterligare avsnitt för att ge serien ett värdigt slut vilket gjort att Scrubs producent Bill Lawrence lovat att om inte NBC visar dessa avslutande avsnitt kommer de i alla fall att ge ut dem på DVD.

Idag kommer en inte helt väntad vändning på hela situationen då Hollywood Reporter rapporterar att ABC för diskussioner med ABC Studios om att ge Scrubs ytterligare en säsong med 18 avsnitt på ABC. Enligt uppgifter ska Bill Lawrence och alla skådespelare, inklusive Zach Braff vara med på detta alternativ.

Ingen skulle vara gladare än jag om vi får ytterligare en säsong av Scrubs. Detta skulle betyda att serien får en värdig avslutning. NBC har rätten att först bestämma vad de vill göra med serien och därefter får vi ett beslut från ABC. Det som är lite osäkert angående hela nyheten är om ABC går ut med detta endast för att pressa NBC att faktiskt visa de sista avsnitten. Hur som helst är dessa nyheter positiva för Scrubs och uppdateringar om denna nyhet kommer med all säkerhet.

En reaktion på “Får vi ytterligare en säsong av Scrubs?

  1. Jag kan säga att om det kommer en 8’e säsong så kommer jag vara gladare än dig ch mig tillsammans!

    Tack för infon btw! jag håller på att slita av mig håret!

Kommentarer inaktiverade.