The CW ger sex serier ytterligare en säsong

The CW Television Network
The CW Logo
Image #CW_logo_color
Credit: © The CW Television NetworkI ett pressmeddelande meddelar The CW idag att de ger sex av sina serier ytterligare en säsong under 2008/2009. Trots spekulationer om nedläggning får Smalville (TV6) en åttonde säsong tillsammans med Everybody Hates Chris (TV400) och Supernatural (SVT24) som båda startar sina fjärde säsonger i höst. 

Americas Next Top Model (TV3) återkommer med säsong 11 och 12 nästa år liksom en sjätte säsong av One Tree Hill (Kanal 5). Dessa två serier tillsammans med nykomlingen Gossip Girls (Kanal 5), som får en andra säsong, har starka tittarsiffror bland unga kvinnor.

5 reaktion på “The CW ger sex serier ytterligare en säsong

 1. Supernatural och Gossip Girl ser jag fram emot att se fortsättningar på. Smalville har jag aldrig fastnat för, för mycket drama och för lite flexande med superkrafter.

  Och jag som har haft för mig att One Tree Hill var nedlagd?

 2. One Tree Hill var väl på tapeten att läggas ner för två år sedan men när WB och UPN slogs ihop bestämde sig de att ändå förnya serien på bekostnad av Everwood som lades ner. Jag skulle själv inte ha något emot om serien faktiskt lades ner.

 3. Ja det känns som om One Tree Hill har spelat ut sin roll som ungdomsserie. Både Friday Night Lights, Skins (mina favorit) och Gossip Girl känns betydligt fräschare.

 4. Ja det är en brittisk serie som kanske inte är direkt realistisk som känns mera genuin än sina amerikanska motsvarigheter. Det är den vanliga handlingen ett gäng ungdomar 17-19 år som lever under parollen sex, drugs and rock n roll!

  -Ett klichefyllt persongalleri (nörden, snyggingen, losern, heta bruden etc.) som ändå fungerar väldigt bra.

  -Varje avsnitt är döpt efter en eller ett par i gänget som blir den/de centrala karaktären.

  -Och det bästa av allt: Serien kommer bara att bli två säsonger lång som så många andra brittiska serier.

Kommentarer inaktiverade.