Bill Lawrence avslöjar detaljer om nya Scrubs

Scrubs 1                                                                          Foto: Buena Vista

Scrubs som är en av mina absoluta favorit komediserie genom tiderna fick ju som bekant en nionde säsong trots att det tidigare annonserats att den åttonde skulle bli den sista. Entertainment Weekly har pratat med seriens skapare Billy Lawrence och avslöjar nu vad vi kan förvänta oss av nästa säsong och det är inga små förändringar  vi pratar om här, utan större än vad jag och antagligen de flesta andra förväntat sig.

När serien återkommer nästa vinter kommer handlingen att utspela sig på en medicinsk fakultet där dr Cox och Turk ikläder sig rollerna som professorer. "Det ska bli en annan serie. Liv och död kommer fortfarande att stå på spel, men om vi bara hade gjort samma Scrubs igen med en annan person som berättarröst hade det blivit en katastrof och folk hade blivit arga", säger Lawrence. Sjukhuset Sacred Heart kommer givetvis inte att försvinna helt, studenterna kommer då och då befinna sig där och möta de gamla karaktärerna. Förutom McGinley (dr Cox) och Faison (Turk) som förväntas bli ordinarie tillsammans med en hel rad nya förmågor har Zack Braff (J.D), Sarah Chalke (Elliot), Judy Reyes (Carla) och Ken Jenkins (Kelso) gått med på att göra gästspel under den nya säsongen. Tyvärr kommer min favorit karaktär Vaktmästaren, spelad av Neil Flynn, att utebli då han fått en roll i ABC nya sitcom The Middle. Lawrence berättar vidare att minst hälften av skådespelarna kommer att bestå av nykomlingar och att en av dem kommer att vara en välkänd skådespelare. Själv börjar jag omgående fundera över vilken "stjärna" vi kommer att få se i nya Scrubs, och antagligen kommer vi få höra diverse rykten innan det bekräftas vem det är.

Slutet på säsong åtta hade visserligen varit ett perfekt slut på en generellt sett grym komediserie men förhoppningsvis lyckas Bill Lawrence och hans medhjälpare med pånyttfödelsen av serien. Vi får helt enkelt hoppas att Scrubs själ överlever flytten till den nya skådeplatsen och inte dör på väg från Sacred Heart.

3 reaktion på “Bill Lawrence avslöjar detaljer om nya Scrubs

  1. var har du fått reda på allt det här? vad är din källa? vill tro dej men är väldigt källkritisk när det saknas källförtäckning..

  2. Skriverierna om Scrubs och dess nya säsong började hos Entertainment Weekly. Hoppas du är nöjd med svaret.

    //Ted

  3. (”Entertainment Weekly har pratat med seriens skapare Billy Lawrence och avslöjar nu vad vi kan förvänta oss av nästa säsong…”) klippt ur inlägget.

Kommentarer inaktiverade.