Friday Night Lights kan få nytt liv

En av mina favoritserier, den nedläggningshotade och mycket kritikerrosade Friday Night Lights, kan få ytterligare en säsong.

Serien har denna säsong endast haft cirka 6 miljoner tittare och tankar om nedläggning har funnits hos NBC. För att rädda serien har NBC sedan ett antal veckor sökt en samarbetspartner för att dela kostnaderna med. Enligt många källor på internet ska en sådan partner ha hittats i DirectTV. Exakt hur avtalet mellan parterna ser ut är inte klart men detta kan mycket väl rädda serien från nedläggning och vi får se ytterligare en säsong om livet i Dillon, Texas.

fnl_1001_0051.jpg

4 reaktion på “Friday Night Lights kan få nytt liv

  1. gud vad skönt att höra räknas verkligen hela världens tittare in de 6 miljonerna jag älskar denna VERKLIGA serie utan en massa bling bling rika tonåringa som beter sig illa hoppas den överlever lännnnnnngen än

  2. De 6 miljonerna är bara tittarna i USA. Tyvärr bryr säg tv-bolagen i USA sig endast om dessa. Sedan kan jag meddela att de första avsnitten av säsong 3 har varit RIKTIGT bra!

  3. Jag kan inte annat än instämma, detta är en av de mest spännande och välproducerade draman som kommit ur nationen USA på mycket länge. Tyvärr har dom ju en tradition av att lägga ner helt otroligt bra serier alldeles för tidigt, tänker tex på Studio 60 on the sunset strip, The Donnely’s, och självklart nedläggningshotade FNL. Det är inte att man börjar älska SVT lite mer när man tänker på det…
    Själv sitter jag nu och väntar in fortsättningen på säsong tre som drar i gång nån gång nu i Januari…

  4. FNL har varit helt otroligt bra i år tycker jag. Jag har inte hunnit få ut det inlägg där jag sammanfattar hösten 2008 ännu men jag kan avslöja att FNL kommer ligga allra högst på den listan. Det är bara att hålla tummarna att det blir ytterligare säsonger.

Kommentarer inaktiverade.