Kommissarien och havet på TV4 i sensommar

I slutet av sommaren kommer vi att få se den tyska storserien Kommissarien och havet (Der Kommissar und das Meer) som spelats in på Gotland och bygger på Mari Jungstedt deckare om kommissarie Anders Knutas.

Rollistan är ganska imponerande med svenska ögon sett då många stora svenska skådespelar medverkar i serien, eller vad sägs om: Ola Rapace, Per Morberg, Inger Nilsson, Peter Haber,  Sofia Ledarp, Jonas Karlsson, Frida Hallgren, Sissela Kyle, Anders Ekborg, Lia Boysen och Thomas Hanzon. Rollen som kommissarien Anders Knutas gör den tyska storstjärnan Walter Sittler. I Tyskland där man dubbar allt pratar självklart de svenska skådespelar tyska, i Sverige blir det tvärtom, alltså kommer Walter Sittler få finna sig i att prata svenska. TV4 kommer att visa serien i fyra del på 90 minuter vardera i slutet av sommaren.

8 reaktion på “Kommissarien och havet på TV4 i sensommar

  1. Det är ingen svensk serie, den är tysk men inspelad i sverige med gästande svenska skådespelare.

  2. Här finns ett litet klipp, det är dock på tyska. Trailer eller liknande på svenska dyker säkert upp i TV4 när det börjar närma sig premiär.

  3. Sanslöst dåliga rollprestationer av en del och riktigt trist med den dåliga dubbningen! Verkligen ingen film att rekommendera. Fina svenska skådespelare i en kalkonfilm!

  4. Boken är ju som alltid bättre än filmen , innan jag fattade att det var dubbat så var jag otroligt irriterad på ljudet , det är som att titta på werthers orginal reklamen i 90 minuter .

Kommentarer inaktiverade.