Premiärer på Kanal 5

I ett pressmeddelande förra veckan presenterade Kanal 5 sin tablå för resten av våren och den innehåller ett antal nyheter.

Desperate Housewives återkommer med ett dubbelavsnitt tisdagen den 15 april och fortsättningen av den andra säsongen av Ugly Betty startar tisdagen den 22 april kl. 20.00.

Följande fyra serier har seriepremiärer:
Big Bang Theory – Komediserie som jag kommer att skriva en egen post om har premiär torsdagen den 10 april kl. 22.30.
Dirty Sexy Money – Serien handlar om advokaten Nick George som tar anställning hos den stenrika och skandalomsusade familjen Darling som bor i New York. Dirty Sexy Money har premiär torsdagen den 10 april kl. 21.00.
Power of 10 – Den första av de två amerikanska tävlingsprogram som Kanal 5 har gjort en svensk version av. Leken går ut på att de tävlande ska gissa hur många procent av det svenska folket som gör eller tycker en viss sak. Serien går på söndagar kl. 20.00 och Mikael Tornving är programledare.
Sanningens ögonblick – Pontus Gårdinger håller i det andra tävlingsprogrammet där tanken är att den tävlande ska tala sanning om de mest pinsamma saker efter att ha genomgått ett test av en lögndetektor. Premiären sker söndagen den 20 april kl. 21.00