Hösten 2009 på TV3: Superstars väcks till liv

I spåren av succén med SVT:s Mästarnas mästare har TV3 valt att blåsa liv i det tidigare så framgångsrika tävlingsprogrammet Superstars. I höstens nio program kommer vi att få se 16 svenska stjärnor göra upp i klassiska OS-grenar. Till en början i lag om fyra deltagare, därefter blir det semifinal mellan de två bästa lagen och till sist gör det vinnande laget upp inbördes om  vem som blir Sverige Superstar 2009.

Programledare blir TV3-ikonen Renée Nyberg tillsammans med tv-sportprofilen Ola Wenström. TV3 skriver i ett pressmeddelande att startfältet i årets Superstars förmodligen är ett av de starkaste som har mönstrats i något land sedan starten av programmet i den amerikanska tv-kanalen ABC år 1973 och man får väl hålla med om att deras sammanlagda meritlista är ganska imponerande: 74 OS- och VM-medaljer, två Champions league-titlar, hundratals världscupsegrar, tre Premier League-titlar och en hel rad andra utmärkelser. Deltagarlistan finns att beskåda nedan så kan ni själva avgöra huruvida det är "det starkaste startfället någonsin".

Deltagarlista för Sveriges Superstars 2009:

Ingemar Stenmark – alpint (lagkapten)
Börje Salming – ishockey (lagkapten)
Thomas Ravelli – fotboll (lagkapten)
Magdalena Forsberg – skidskytte (lagkapten)
Magnus Wislander – handboll
Per Fosshaug – bandy
Anders Holmertz – simning
Magnus Samuelsson – världens starkaste man
Susanne Gunnarsson – kanot
Ylva Nowén – alpint
Malin Ewerlöf Krepp – friidrott
Patrik "Bjärred" Andersson – fotboll
Mathias Fredriksson – längdskidor
Jesper Blomqvist – fotboll
Ara Abrahamian – brottning
Henrik Nilsson – kanot

3 reaktion på “Hösten 2009 på TV3: Superstars väcks till liv

  1. Jag tycker att det är jättebra att ni skriver vad som händer på dom svenska tv-kanalerna i höst också, snälla kan ni inte skriva en lista på vad som händer på dom alla stora svenska tv-kanalerna i höst?

  2. Mer information om vad som händer på de svenska kanalerna i höst är på gång. Du menar ungefär en sådan lista som finns för TV-säsongen i USA?

  3. Japp det är på G ett antal artiklar om detta som tillsammans kommer att ge information om detta. En lista med datum blir lite svårt eftersom kanalerna är lite dåliga på att ge dem i tid men vi försöker så gott det går.

Kommentarer inaktiverade.