TV Frågor 10/4 2008

Min förhoppning är att jag ska kunna få ut lite material på bloggen genom att svara på TV frågor som ni har. Den första frågan som jag fått handlar om Scrubs.

Fråga: Har du fått någon klarhet i Scrubs vara eller inte vara? Den bot jag har ute på irc säger att det är dags för ett avsnitt nu på torsdag. /ingo

Svar: Jag har skrivit så mycket om Scrubs att jag nästan har tappat bort mig själv  men här kommer en förhoppningsvis helt klar förklaring. Din IRC har helt rätt. NBC kommer att visa fem ytterligare avsnitt av Scrubs under april och maj med start idag. Dessa avsnitt spelades in redan innan strejken och NBC har suttit och tryckt på dem tills nu. NBC har bekräftat att efter dessa fem avsnitt kommer Scrubs inte att komma tillbaka till NBC. För någon vecka sedan återvände skådespelarna för att spela in nya avsnitt av serien. Dessa kommer med största säkerhet att bli del av ytterligare en säsong på 18 avsnitt som kommer att visas på ABC under 2008/2009. Alla källor som jag hittat på internet säger att det kommer att bli på det viset även om ABC fortfarande inte har bekräftat detta. Om detta mot all förmodan inte skulle ske kommer de avsnitt som håller på att spelas in att släppas på DVD:n för säsong 7.