Utökade säsonger av Lost och Grey’s Anatomy

TV Guide bekräftade i fredags att det kommer att bli ytterligare ett avsnitt av Lost den här säsongen. Detta har också fått oanade konsekvenser för Grey’s Anatomy. nämligen att även den serien kommer att få ytterligare ett avsnitt den här säsongen.

Lost som återkommer med nya avsnitt den 24 april kommer att ha en säsongsfinal i tre delar. Den första delen sänds den 15 maj och de båda andra den 29 maj. Detta skapar ett hål i TV tablån den 22 maj där Lost egentligen skulle haft sin final. Detta hål kommer att fyllas med ett dubbelavsnitt av Grey’s Anatomy vilket tidigare inte var planerat.

En säsongs final för Lost på tre timmar kan inte vara något annat än fantastisk vilket jag ser fram emot.

3 reaktion på “Utökade säsonger av Lost och Grey’s Anatomy

  1. Åh men vad underbart! Iaf Greys :) Lost kollade jag som besatt på första säsongen, sedan rann det tyvärr ut i sanden =/ Får ta igen det där för det är ju bara för bra det med!

    PS.Var jätte gärna med och tävla på min sida, man kan vinna ett jätte fint set med olika skönhetssaker :) Vore väl trevligt?
    Har fler tävlingar på g !
    Kram hoppas du får en bättre fortsatt dag :)

  2. Skönhets grejer är kanske inte min grej :-) men jag är avundsjuk på alla de som inte har tittat Lost på länge! De har hur många gryma avsnitt som helst att titta på!

Kommentarer inaktiverade.