TV Notiser 23/4 2008

FOTBOLLS EM TV4 presenterade idag att Jens Fjellström, som i vanliga fall arbetar på Canal+, lånas ut till kanalen under hela Fotbolls EM i sommar. Jens är enligt min mening en av de bästa expertkommentatorerna i Sverige och det är verkligen en förstärkning för TV4. Om inte annat gör detta att vi slipper höra lika mycket av Jesper Blomqvist och Magnus Hedman i sommar, vilket bara det är värt att applådera.

THE TUDORS Showtime har beställt en tredje säsong av The Tudors vilken kommer att visas i USA i början av nästa år. Serien som handlar om den skandalomsusade engelska kungen Henrik VIII visas i Sverige på SVT1 där den första säsongen precis avslutats.

HOW I MET YOUR MOTHER Sarah Chalke (som spelar Dr. Elliot Ried i Scrubs) har skrivit på för att medverka i minst ytterligare ett avsnitt av komediserien How I Met Your Mother. Hon och Britney Spears gästade serien tidigare i år till rekordhöga tittarsiffror. Producenterna vill även ha tillbaka Britney Spears till serien men det är osäkert om denna önskan kommer att uppfyllas.