Återkommer Vaktmästaren till Scrubs?

Neil Flynn som spelat Vaktmästaren i Scrubs har som bekant fått en av huvudrollerna i ABC:s nya serie The Middle och på grund av detta har det tidigare sagts att han inte kommer att dyka upp i Scrubs igen, men nu verkar det finnas en öppning trots allt. Under de stora tv-kanalernas pressvecka förra veckan pratade Scrubs-stjärnan kort om chansen att han återkommer till sjukhusserien.

Vi var färdiga. Serien slutade och vi var fria att söka nya jobb, men sen återupptogs den igen, sa Flynn. Trots att ingenting är klart ännu berättar han att chanserna är goda att han drar på sig overallen för ett sista framträdande och uttåg ur serien.

Sajten ign.com som pratat med ABC:s VD Steve McPherson skriver att han dementerar ryktet om att titeln Scrubs skulle ändras eller få ett tillägg. Vidare berättar McPherson att vi kommer känna igen oss i serien även i fortsättning trots att den blir annorlunda. Avslutningsvis avslöjar han att man kommer att försöka övertala Zach Braff (J.D) att göra fler än de sex avsnitt han utlovat.

Mer läsning om den nionde säsongen av Scrubs och de förändringar som skall göras kan ni läsa i inläggen Bill Lawrence avslöjar detaljer om nya Scrubs och Scrubs kommer tillbaka för en nionde säsong.