TV-serier hösten 2009 på Canal+

CHANNEL_ONE_4C Tisdagen den 1 september  drar Canal+ igång sin seriehöst där nya säsonger av ett antal gamla favoriter återkommer tillsammans med två helt nya serier från HBO. HBO Presents The 2nd Season Viewing Party Of Flight Of The ConchordsDet jag ser fram emot allra mest är den andra säsongen av den utmärkta komedin Flight of the Conchords, serien om Nya Zeelands fjärde mest populära folkpop band. Den nya säsongen tar vid där vid där den förra slutade. Deras manager Murray koncentrerar sig nästan bara på sin nya duo Crazy Dogggz som fått en listetta och Flight of the Conchords bestämmer sig för att avsluta samarbetet och försöka sköt sig själva. Ett beslut som bara kan sluta i katastrof. Ni som gillade den skruvade humorn som vi bjöds på i tidigare avsnitt kommer inte att bli besvikna då den nya säsongen bjuder på mer av samma mynt blandat med lika roliga sånger. En av de bästa dyker upp redan i det första avsnittet och heter Angels. Du kan redan nu köp den på iTunes för att få ett smakprov. Flight of the Conchords - Angels - Single

De två nya serierna är båda komedier. Hung handlar om en lärare som ensam tar hand om sina barn. För att öka på sina magra inkomster bestämmer han sig för att starta en eskortservice. En längre recension av Hung hittar ni på bloggen TV Dagboken. Den andra nykomlingen, Eastbound & Down, handlar om en före detta baseballspelare som efter att ha blivit utkastad från sitt gamla lag återvänder till sin hemstad och tar jobb som gymnastiklärare.

I den nya tablån finns även den prisbelönta komedin 30 Rock, som följer inspelningarna av en Saturday Night Live liknande serie. Serien fortsätter med sin tredje säsong där bland annat Jennifer Aniston och Oprah Winfrey gör gästskådespel. Förutom de fyra komedierna finns även nya säsonger av två draman med på programmet. Det är Big Love, serien om polygamister i västra USA, och vampyrserien True Blood som har sin tredje respektive andra säsong på Canal+ under hösten.

Måndagar
20.00 Hung (premiär den 7 september)
20.30 Eastbound & Down (premiär den 14 september)
Tisdagar
20.00 Big Love (säsong 3 startar den 1 september)
Onsdagar
20.00 True Blood (säsong 2 startar den 9 september)
Torsdagar
20.00 30 Rock (säsong 3 startar den 3 september)
20.30 Flight of the Conchords (säsong 2 startar den 3 september)