TV Notiser 11/5 2008

HOUSE Enligt Michael Ausiello på TVGuide finns det planer på att göra en spinoff på den populära läkarserien House. Under nästa säsong kommer en privatdetektiv att introduceras i serien och om publiken gillar denna karaktär kan han mycket väl få en egen serie. Hur detta koncept går ihop med House får tiden utvisa.

ROOMSERVICE Kanal 5 presenterade i torsdags ett lite nytt koncept för den nya säsongen av Roomservice, som kommer att visas på kanalen i höst. Den här gången renoverar Johnnie och Mattias rum från sex radhus i ett och samma radhusområde i Segeltorp utanför Stockholm. Allt för att främja grannsämjan!

BEVERLY HILLS 90210 Det har länge spekulerats om vem av skådespelarna från Beverly Hills som ska vara med i den planerade spinoffen som kommer att ha premiär i höst. Svaret fick vi igår då produktionsbolaget bekräftade att Jennie Garth kommer att få en roll i serien. Hon kommer även denna gång att spela Kelly som nu är vuxen och arbetar som SYO-konsulent på den skola där den nya serien kommer att utspela sig.

GOSSIP GIRL För att kompensera för de uteblivna avsnitten av Gossip Girl som orsakades av författarstrejken kommer nästa säsong av serien att bestå av minst 24 avsnitt till skillnad från de 22 som tidigare var planerade. Serien visas på Kanal 5 i Sverige.