Internetuppkoppling inte alltid en självklarhet

Inför den semester som jag precis haft i central Europa de senaste två veckorna i central Europa räknade jag kalt med att möjlighet skulle ges mig att uppdatera bloggen med någon typ av regelbundenhet. Vi hade bokat hotell som alla enligt sina hemsidor skulle ha trådlöst internet tillgänglig för sina gäster. Detta visade sig dock vara för bra för att vara sant. Det börjar redan den första natten i Genua där den trådlösa uppkopplingen visade sig vara oroväckande trådbunden och sådana sladdar fanns inte i min väska. Farsen fortsatte sedan med ett otal uppkopplingar som enbart fungerade på bottenvåningen och inte nästan högst upp där vi hade fått vårt rum och allting avslutades med två hotell i Tyskland respektive Frankrike som tyckte det var skäligt att ta 100 kronor i timmen för att sina gäster ska få använda internet. Även om jag uppskattar att lägga upp inlägg på bloggen betalar jag inte en sådan summa för att få göra detta.

Allt detta är förklaringar till att ni inte haft mycket att läsa på MicTV de senaste två veckorna vilket jag verkligen beklagar. Planer för bra inlägg fanns och jag kan lova att ni kommer få lite kompensation för detta de kommande dagarna. Hoppas ni tittar in för detta.

PS. Igår startade den nya TV-säsongen i USA och allting börjar komma igång även här hemma. Det finns mycket att skriva om de kommande veckorna.