TV Frågor 21/9 2009: Fortsätter NCIS på TV3?

Fråga: Jag undrar om du vet vad som hände med de nya avsnitten (säsong 6) av NCIS? Den visades tidigare på tisdagar kl 20.00 men nu är det Superstars istället. Har jag missat någon info från TV3? Har kollat på deras hemsida utan att hitta något. Det var bara 5 avsnitt kvar att visa av säsong 6 och nu kör snart säsong 7 igång i USA och vi får som vanligt vänta till nästa år, eller? /Linda

Svar: TV3 har flyttat NCIS så länge Superstars visas, vilket är till den 1 oktober. Tisdagen den 6 oktober återkommer TV3 återigen med nya avsnitt från den sjätte säsongen av NCIS. Därefter verkar det inte bli några avsnitt från säsong 7 innan årsskiftet (detta kan dock ändras) men däremot kommer TV3 senare i höst att visa den  nya spinoffen till NCIS som har döpts till NCIS: LA och har bland annat LL Cool J i huvudrollen.

NCIS                                            Foto: CBS International Television

Jag vill samtidigt påminna alla om NCIS tävling som pågår här på MicTV fram till och med den 30 september. Du har bland annat möjlighet att vinna säsong 1 av NCIS på DVD. För att vara med och tävla går du in på sidan Tävlingar som du hittar i menyn längst upp på sidan.