3 veckor kvar på tävlingen!

Jag vill påminna om min musiktävling där du kan vinna säsong 1 av Damages eller boken Sugar Rush. Det har ännu inte kommit in några svar så möjligheten att vinna är fortfarande ganska stor även om du inte känner igen alla låtar. Om du vill delta hittar du länken här bredvid under Sidor. Tävlingen pågår till den 31 augusti och tipsa gärna dina vänner om denna roliga tävling!

För er som väljer att delta i tävlingen vill jag informera om att jag efter en del funderingar har gjort en mindre förändring  av poängsystemet. Anledningen till detta är att reducera svårighetsgraden på tävlingen.  Du får fortfarande ett poäng för varje korrekt artist och titel som du känner igen men endast ett halvt poäng för en korrekt angiven tv-serie. Då inget svar har kommit in är det ingen som drabbas av denna förändring.

När jag gjorde tävlingen smärtade det mig mycket att behöva lägga in en fråga i tävlingen där man måste motivera men detta har gjorts för att jag inte ska bryta mot lotterilagen. Lagen säger att om flera personer har uppnått samma resultat i en tävling får inte lotten avgöra vem som vinner. Jag kan bara hoppas att motiveringen inte avskräcker er från att delta i tävlingen.