Ny kvinnlig fägring på MicTV

Ny att blogga här. Detta kräver såklart en viss presentation, så här kommer den.

Om någon frågar mig vad jag kollar på tv så skulle svaret automatiskt bli: "Nääeee jag tittar inte speciellt mycket på tv!", vilket är ett enda stort ljug om jag tänker efter.

Serier som jag följer slaviskt är Grey’s Anatomy och Private Practice! Jag tycker att det dröjer för länge innan de kommer till Sverige så jag streamar dem och får därigenom se de nyaste avsnitten. Fredagar är alltså heliga, då jag har GAPP-kväll (GAPP= Grey’s Anatomy och Private Practice).

En annan serie jag ofta spanar på är Biggest Loser som går på Kanal 5 klockan 19.00 på vardagar. Den passar perfekt till middagen särskilt om det ligger något hälsoaktigt på tallriken annars får jag bara dåligt samvete. Klockan 18.00 eller 23.00 så går ju NCIS på TV3. Gibbs och hans team är underbara! Vem skulle inte vilja ha Gibbs som extrapappa?

Sedan kollar jag på diverse program på olika kanalers hemsidor. Bygglov, Arga Snickaren, Design: Simon & Thomas. Man kan nog säga att jag är lite såld på renoveringsprogram. Oprah, Ellen och Extreme Home Makeover slinker också lätt ner. Jag följer även spanska serier som Los Hombres De Paco och Hospital Central.

Ser fram emot Melodifestivalen såklart så man får såga och hylla! Ska bli kul att vara tjej och blogga här! Hoppas såklart att det finns fler som gillar samma program som jag gillar. Jag kan lätt nörda in mig i olika serier men ska försöka undvika detta.

Lite kuriosa om mig: Har sambo, katt, SAAB, WiiFit, stor förkärlek till romantiska komedier och bostadsadress i Stockholm.

Jag avslutar med att lägga in ett litet klipp från the Private Side of Private Practice där Kate Walsh visar runt bakom kulisserna på Private Practice.