Survivor 20: Hjältar mot skurkar

I år är det tioårsjubileum för Survivor (den amerikanska versionen av Robinson) och detta kommer att firas med en lite speciell säsong av serien vilken har premiär i USA på torsdag. Den nya säsongen har, liksom säsong 19, spelats in på Samoa och kommer att bestå av deltagare från tidigare säsonger. Dessa kommer i sin tur att delas upp i två lag uppdelade på om de varit hjältar eller skurkar när de först deltog i serien. Jag är lite kluven till detta upplägg. Det ska bli kul att se många av de tidigare överlevarna igen men samtidigt har en del av dem redan varit med två gånger och jag frågar mig om det inte kommer att kännas lite tjatigt att se dem ännu en gång. För att bekanta er mer med den nya säsongen kan ni titta på videon nedan där programledaren Jeff Probst presenterar alla deltagare. Längst ned hittar ni även en lista med alla lagmedlemmar.

Förutom den nya säsongen har den senaste veckan givit goda nyheter för oss som gillar Survivor. CBS har beställt ytterligare två säsonger av serien vilka kommer att visas i USA hösten 2010 och våren 2011. Även programledaren Jeff Probst, som hade ett utgående kontrakt, har bestämt sig för att fortsätta och har skrivit på ett kontrakt för de kommande två säsongerna.  

Deltagarna i Survivor: Heroes vs. Villans

Hjältar
Rupert Boneham (Pearl Islands, All-Stars)
James Clement (China, Micronesia)
Colby Donaldson (The Australian Outback, All-Stars)
Cirie Fields (Panama, Micronesia)
Amanda Kimmell (China, Micronesia)
Jessica "Sugar" Kiper (Gabon)
Stephenie LaGrossa (Palau, Guatemala)
James "J.T." Thomas (Tocantins)
Tom Westman (Palau)
Candice Woodcock (Cook Islands)

Skurkar
Tyson Apostol (Tocantins)
Randy Bailey (Gabon)
Sandra Diaz-Twine (Pearl Islands)
Danielle DiLorenzo (Panama)
Russell Hantz (Samoa)
Jerri Manthey (Australian Outback, All-Stars)
"Boston" Rob Mariano (Marquesas, All-Stars)
Parvati Shallow (Cook Islands, Micronesia)
"Coach" Benjamin Wade (Tocantins)
Courtney Yates (China)

2 reaktion på “Survivor 20: Hjältar mot skurkar

  1. Hej!!

    Jag har sett flera av era survivorserier och undrar hur många gånger de tävlande kan vara med. Har sett att tex Rob ”boston” har varit med ett antal gånger i olika survivors. Har ni någon gräns för hur ofta man kan få vara med??? Vem har varit med flest gånger och hur många serier har den personen varit med?

Kommentarer inaktiverade.