På TV: Vecka 7 2010

De kommande två tv-veckorna domineras helt av vinter-OS men det finns ändå några premiärer. Vill du ha tv-tips för OS rekommenderar jag inlägget Inför Vinter-OS i Vancouver 2010.

På TV Söndag
THE AMAZING RACE: ALL-STARS
Deltagarna i The Amazing Race 11.                                               Foto: Walt Disney

The Amazing Race (säsongspremiär) kl. 18.30 på TV6:
Den elfte säsongen av The Amazing Race som börjar på TV6 imorgon är en all-star version där favoriter från tidigare säsonger tävlar mot varandra. Bland de par vi får återse finner vi vinnarna av säsong 7, Uchenna och Joyce, samt deras ärkerivaler från den säsongen, Rob och Amber. Från säsong 10 återkommer gruvarbetaren David och hans fru Mary samt de två skönhetsdrottningarna Dustin och Kandice. Vi återser också den småvuxna Charla och hennes minst sagt excentriska kusin Mirna. Resan börjar till Ecuador och Sydamerika innan nedslag görs i bland annat Tanzania, Polen och Malaysia. Räkna med en säsong lite över det vanliga där rivaliteten mellan lagen nästan går att ta på.
Betyg för The Amazing Race (säsong 11): C     

Brothers & Sisters (säsongspremiär) kl. 20.00 på Kanal 9:
Säsong 4 av Brothers & Sisters fortsätter men på en ny kanal. Serien har flyttat från Kanal 5 till syster kanalen Kanal 9. I det nya avsnittet testar Tommy sin familj genom att bestämma sig för att stanna kvar i det mexikanska kollektivet med hans fru och dotter flyttar till Seattle.

Cold Case (säsongspremiär) kl. 21.00 på Kanal 9:
Direkt efter Brothers & Sisters fortsätter Kanal 9 med helt nya avsnitt av Cold Case från dess sjunde och senaste säsong. Teamet tar sig an ett fall från 1991 där en 14-årig flicka mördats efter det att hon hamnat hos nya fosterföräldrar.