Nya ansikten dyker snart upp i Glee

                                                                                          Foto: FOX/TV4

Den nya musikalkomedin Glee har under hösten tagit tv-världen med storm. FOX beställde tidigt en andra säsong av serien. Kritikerna hyllar den och under galasäsongen i USA fick Glee flera stora priser. Stjärnorna i Hollywood radar nu upp sig för att på något sätt få göra sig påminda i serien. Madonna har givit Glee tillstånd att använda sig av hela hennes musikkatalog och ett kommande avsnitt kommer enbart innehålla hennes musik. Regissören Joss Whedon (Buffy the Vampire Slayer och Dollhouse) regisserar i maj ett avsnitt och bland de gästskådespelare som kommer att dyka upp i den första säsongens andra hälft återfinner vi bland annat Neil Patrick Harris från How I Met Your Mother samt artisterna Olivia Newton-John och Jennifer Lopez.

I dagarna har ytterligare ett namn avslöjats. Enligt Ausiello hos EW är den förra Saturday Night Live-stjärnan Molly Shannon klar för en roll i serien. Hennes karaktär Brenda Castle är en 45-årig lärare som kommer till McKinley High School för att undervisa i astronomi och badminton. Vidare dras hon med alkohol- och drogproblem och dessutom avslöjar källor nära produktionen att hon är Sue Sylvesters raka motsats. Det är alltså som upplagt för ännu fler och häftigare intriger.

Inom kort påbörjas även den landsomfattande uttagning där FOX söker tre nya förmågor till den andra säsongen av serien. Naturligtvis kommer man att göra en realityserie av talangjakten vilken kommer att dyka upp i rutan någon gång under sommaren. De tre nya karaktärerna kommer dock presenteras redan i maj för att sedan dyka upp i Glee till hösten.

När dessa avsnitt kommer till Sverige är ännu oklart men du kan se avslutningen av den första halvan av säsongen på torsdag klockan 20:00 i TV4. Om du gillar musiken i Glee får du absolut inte missa MicTV:s egen Glee-lista på Spotify vilken uppdateras kontinuerligt.

En reaktion på “Nya ansikten dyker snart upp i Glee

Kommentarer inaktiverade.