På TV: Vecka 8 2010

Även den kommande veckan präglas helt av vinter-OS men jag kan lova att efter OS smäller det på alla tv-kanaler när de alla drar igång sina vårtablåer.

På TV Fredag
Blåst! (seriestart) kl. 20.00 på Kanal 5:
Den kanadensiske komikern Howie Mandel gör i denna serie ett försök att återuppväcka den dolda kameran. Det speciella med detta program är dock att kamerorna är fullt synliga även om deltagarna tror att de har ett annat syfte. Trots att Blåst! blev kortlivad i USA väljer Kanal 5 att visa alla avsnitt av serien.

På TV Måndag
Heroes (säsongspremiär) kl. 20.00 på Canal+ Hits:
Efter en hyllad första säsong har Heroes bara fallit djupare och djupare ner i ett bottenlöst håll som seriens producenter inte lyckas ta sig upp ur. Jag ska dock erkänna att den fjärde säsongen av Heroes har varit den bästa sedan den första men det är fortfarande långt kvar till den gamla kvaliteten och i USA har tittarna helt övergivit serien vilket gör att serien hotas av nedläggning. Serien tar vid efter det att den amerikanska regeringen avslutat sin intensiva jakt på hjältarna. Livet går tillbaka till det normala. Peter arbetar återigen på ett sjukhus, Mat är polis och Claire börjar på college. Ett nytt hot dyker dock snart upp i form av en kringresande cirkus där en grupp människor med speciella krafter försöker snärja våra hjältar till att ansluta sig till dem. Frågan är dock vilket motiv deras ledare Samuel har för detta.
Betyg
för Heroes (säsong 4): E