Vinnarna i CDON-tävlingen

Först och främst vill vi tacka alla som deltog i tävlingen! Vi fick in många bra bidrag, men dessvärre hade vi bara fyra priser att dela ut. Vi vill därför gratulera följande personer som vann rabattkoder hos CDON och kommer att kontaktas via mejl.

1:a pris Camilla i Västerbotten med motiveringen: Jag skulle använda denna rabatt till att köpa en Dator till min 14åriga son som jag har lovat  att om han skottar hela vintern så får han en ny dator, och självklart för stackaren så har det snöat fruktansvärt mycket här uppe i västerbotten så självklart ska han få en ny dator.

2:a pris Anna Samuelsson samt Katarina Hvittfeldt i Karlstad som fick dela andra platsen med följande motiveringar: "Jag skulle köpa en till kontroll till mitt Xbox 360. Då slipper pojkvännen surt titta på när jag spelar utan kan istället vara med." och "Är mamma till en härlig barntrio, som mest av allt önskar sig Star Wars-filmer för nittionio! Håller nu tummarna hårt, för att CDON-presentkortet ska bli vårt!"

3:e pris Mattias Gustavsson i Jönköping med följande motivering: "En box med Bones ger spänning i vardagen, alltid en känsla som känns grym i magen!"

På återtävlande säger vi och tipsar samtidigt om att hålla ögonen öppna efter nya tävlingar här hos oss på MicTV!