Courteney Cox i ny serie på Kanal5!

Två veckor har fyllts utav ett frenetiskt sportutövande som har gått under namnet OS Men nu är det slut och jag kan komma tillbaka till mina vanliga rutiner framför tv:n. Får inte glömma att nämna att det pågår en sångtävling i Public Service kanalen, men två veckor till och sen är det klart med det.

Imorgon är det en seriestart på Kanal 5 klockan 21.55 och programmet heter Cougar Town. Courteney Cox spelar en 40-årig nyskild kvinna som ska börja dejta igen. Av allt att döma så kommer denna Cougar Town att blir riktigt kul och är väl kanske ännu ett tecken på att 40 är det nya 20. Enda nackdelen jag kan se med serien är att avsnitten ligger på 30 minuter inklusive de kommersiella avbrotten vilket ibland kan betyda lite väl krystade skämt. Tror annars att denna serie hade funkat med en timmes avsnitt. Hursomhaver kommer jag att bänka mig framför tv:n och tror att jag kommer bli riktigt nöjd med min tv-kväll.

 

5 reaktion på “Courteney Cox i ny serie på Kanal5!

  1. Har följt i stort sett hela säsongerna av Cougar Town och Modern Family i USA – och det är verkligen helt underbara. Du har något riktigt bra framför dig.

  2. Tror inte detta är en spoiler men:

    Var inte helt såld förrän efter 5-4 avsnitt då den börjar gå ifrån sin premiss med att Courtney endast dejtar yngre killar, den blir helt klart bara bättre och bättre ju längre säsongen går.

  3. Missade dom första minutrarna och kom sedan aldrig in i programmet. Får se om jag ger det en ärligare chans under reprisen :)!

Kommentarer inaktiverade.