Svenska Hollywoodfruar is back!

Svenska Hollywoodfruar säsong 2                                                                                    Foto: TV3/Anders Hugo

Säsongspremiär ikväll på TV3 för den andra säsongen av Svenska Hollywoodfruar. Sveriges befolkning fick verkligen mersmak för att se hur dessa svenska kvinnor lever sitt lyxiga liv i Hollywood. Vi får träffa några nya fruar i denna säsong. Päivi Hacker från Västerås, en kvinna i mogen ålder som älskar leopardmönstrade kläder och saker. Hon uppskattar även sin privatchaufför som skjutsar omkring henne i en Rolls Royce. Väninna till Päivi är Lena Jolton som lever ett mera blygsamt Hollywoodliv med sin tonårsdotter. Jolton bori en väldigt ordinär lägenhet, kanske inte helt olikt än vad man skulle kunna hitta i hennes Halmstad. Killar hon har dejtat är bland annat Matthew McConaughey och Mick Jagger. Den tredje och sista nya Hollywoodfrun är Lena Saperstein som är en riktigt dalkulla ifrån Krylbo. Hon bor i ett av världens dyraste hus som är en kopia utav Versailles.

Kvar från förra säsongen är Anna Anka som inte längre har en lika stor roll i programmet. Vilket vi nog är många som är tacksamma över. Maria Montazami har istället fått en lite större del av programmet. Denna vänliga människa som fungerar som ett lugnande medel på alla oss stressade svenskar. Premiären går kl. 21.00 på TV3, vilket är en perfekt timing med tanke på att det är 100-års jubileum utav internationella kvinnodagen.