Scrubs går i graven!

Mycket har talat för att Scrubs ska läggas ner redan tidigare, men nu är det av allt att döma slut!

En av årtiondets största komediserier närmar sig sitt definitiva öde i raketfart. Scrubs finalavsnitt visas redan den 16/3 på ABC i USA – den nionde säsongen skulle alltså bli seriens sista. ABC har ännu inte bekräftat uppgifterna, men i dag postades ett inlägg i Scrubs officiella Facebook-grupp som skvallrar om nyheten. Läs "fira", "seriefinal", "Scrubs-minne" och ni har det svart på vitt.

"Scrubs is inviting you to celebrate the series finale – share your favorite Scrubs memory in the fan photo gallery."

Scrubs-gänget gör sitt sista framträdande i avsnittet med den passande titeln Our Thanks. Vad som händer i sista avsnittet är ännu okänt, men en inte allt för vågad gissning är att alla karaktärer, nya som gamla lär dyka upp. Vill man kan man ge sig in på Facebook och vara med och bestämma vilket foto som kommer att synas i seriens huvudprofil i det allra sista avsnittet.

Det är med en liten klump i magen som jag nu håller tummarna för att en av mina absoluta favoritserier genom tiderna avslutas på ett värdigt sätt.

Självklart återkommer jag så fort jag vet mer!

En reaktion på “Scrubs går i graven!

  1. Jag känner att det bästa hade varit om Scrubs hade slutat efter säsong 8. Det sista avsnittet där var helt fantastiskt. Nu tror jag det bara blir dåligt.

Kommentarer inaktiverade.