Teaser för nya Futurama

Så sent som i förra veckan skrev jag om att Futurama återkommer i sommar. Det följer jag upp den här veckan genom att bjuda på en färsk teaser från den kommande säsongen.

UPPDATERING: Peter Von Satzger, presschef på svenska Comedy Central, meddelar att man i dagsläget inte har några planer på att visa nya Futurama i Sverige. Helt hopplöst verkar det dock inte då man kontinuerligt ser över tablån och en konversation med USA fortgår hela tiden.

6 reaktion på “Teaser för nya Futurama

  1. Underbart! ”Good news everyone!” :-D. MicTV, kan ni bekräfta med Comedy Central att vi verkligen får det till den här sidan Atlanten? Min erfarenhet från de svenska företag som sitter på licensrättigheterna till de amerikanska kanalnamnen (Discovery Nordic, MTV Nordic med flera) är att de har _noll_ koll på vad som händer i kanalernas hemland och att de inte bryr sig för fem öre.

  2. Jag vet inte om och i så fall vem som sitter på rättigheterna till nya Futurama, men jag kan ta kontakt med Comedy Central och kolla om de har några planer på att visa serien.

  3. Nu när jag tänker på det så har jag nog aldrig sett på svenska Comedy Central, men det är aldrig fel med Futurama. Samtidigt undrar jag hur många tittare serien får. Känns som att det var lite väl långt uppehåll för att samtliga ska haka på igen.

  4. Petter Ericsson: Jag har uppdaterat inlägget med svaret på din fråga!

    Stefan: Det har du helt rätt i. Det känns som det är lite försent för en fortsättningen egentligen.

  5. Hej MicTV och Ted, tack så väldigt mycket för ert svar (och jobb)! Även om svaret inte alls var förvånande (Comedy Central gör ju precis som ”svenska” Discovery och Animal Planet, dvs kör sina repriser om och om igen) så är det iallafall dels skönt att veta att ni ligger på och dels också intressant att få fördomar om de här kabelkanalerna bekräftade.

Kommentarer inaktiverade.