Köp tv-serier på DVD billigt från MicTV

Under en längre tid har jag funderat på hur man skulle kunna göra det lite billigare att köpa tv-serier på DVD. Ett sätt är att köpa dem tillsammans och därför vill jag göra ett försök under denna vecka. Vi erbjuder nedanstående fem dvd-boxar till ett mycket bra pris. Jag kommer att samla ihop alla enskilda beställningar och därefter lägga en gemensam beställning. Visar det sig att det finns ett intresse från er kan vi komma att göra detta fler gånger.

Följande fem DVD-boxar har du möjlighet att köpa till ett mycket rabatterat pris (alla priser inkluderar moms och frakt till en svensk adress):

Har du frågor om produkterna kan du gå till sidan Om MicTV och skicka din fråga.

För att beställa gör du följande:

  1. Skicka ett e-post till dvd@mictv.se före söndagen den  4 april där du anger vad du vill beställa tillsammans med ditt namn, adress och telefonnummer.
  2. Betala in den totala summan för din beställning till PG 485014-5 och märk den med DVD-köp och ditt namn. En beställning är inte lagd förrän betalningen kommit in. Då gäller också nedanstående regler för köpet.
  3. Tisdagen den 6 april kommer jag att sammanställa alla beställningar och skicka iväg dem. Leverans till dig kommer att ske ungefär två veckor senare.
  4. När betalning är gjord kan order inte dras tillbaka från köparens sida. Skulle en produkt vara slutsåld hävs dock köpet och pengarna betalas tillbaka till dig snarast möjligt. Anledningen till denna regel är att jag personligen står för risken i detta köp och kan inte stå för kostnaden om du ångrar det.

4 reaktion på “Köp tv-serier på DVD billigt från MicTV

  1. MicTV, ni överträffar verkligen er själva hela tiden! :) Superroligt initiativ, och det liknar ingenting jag sett tidigare – faktum är att jag inte förstår varför ingen gjort det här tidigare? Jag menar, alla gillar ju tv-serier, datorspel, Xbox-spel och så vidare och så vidare.

    Även om ingen av serierna riktigt intresserar mig är ändå ert erbjudande högintressant och ännu ett skäl att följa er nyhetsbevakning! Dyker det dessutom upp något till erbjudande framöver lovar jag att absolut överväga det. A-Team, Knight Rider, Airwolf, MacGuyver *host host* :).

  2. Tack för berömmet! Vi får helt enkelt ser hur det går men just de serier du nämner kan bli svåra då t.ex. CDON och Discshop redan håller förhållandevis låga priser på dem men vi får se vad jag kan göra.

  3. Wow! Helt fantastiskt! Hoppas att det är ok att länk till denna sida florerar runt på Facebook etc?

Kommentarer inaktiverade.