Promotion för säsong 3 av True Blood

season-3-poster-cup-of-joe season-3-poster-get-your-fill

Den tredje säsongen av True Blood kommer att ha amerikansk premiär på HBO den 13 juni och kanalen har redan börjat marknadsföra den nya säsongen med hjälp av riktigt snygga affischer som speglar det lite annorlunda livet som vampyr. Varje vecka publiceras en ny affisch och du kan samla på dem via HBO:s hemsida. HBO har också passat på att släppa en promo för den nya säsongen som du kan se nedan. I Sverige visas den andra säsongen av serien just nu på SVT1 onsdagar kl. 22.00.

2 reaktion på “Promotion för säsong 3 av True Blood

  1. Kan knappt vänta! Eller… kan jag det? Tja, om man frågar SVT så får man vackert göra det. När tredje säsongen kommer att visas, eller ens OM den kommer att visas, vet de nog knappt ens själva. Jag gissar att seriens fans kommer att hitta andra, och tyvärr olagliga, sätt att se den endast för att de svenska dinosauriekanalerna är så hopplöst föråldrade i sitt sätt att ”tänka”.

  2. SVT:s problem är ju att Canal+ har rättigheterna att visa den innan SVT. Jag misstänker att Canal+ inte kommer att visa den förrän i höst och då får SVT vackert vänta till i vår.

Kommentarer inaktiverade.