Steven Seagals Lawman stoppas av polisen

VS.

The Jefferson Parish Sheriff’s Office meddelar att de stoppat produktionen av nya avsnitt till Steven Seagals Lawman. I realityserien följer man actionstjärnan i hans arbete som frivillig och vice sheriff i verklighetens Louisiana. Anledningen till att TV-teamet blivit utkastat från polisstationen är den stämning som inlämnats mot Seagal.

Den som gjort anmälan är Kayden Nguyen, en 23-årig före detta modell. Hon anställdes i februari som assistent på Seagals produktionsbolag. Men redan första dagen på det nya jobbet framkom det att hon anställts som ersättare till en av två unga ryskor – vars uppgift var att tillfredställa Seagals sexuella behov 24/7. Tanken var alltså att hon skulle överta rollen som hans ”sexleksak” Bland annat ska Seagal ha försökt smeka hennes bröst och tvingat ner sin hand i hennes byxor. Det hela leder nu till en stämning från Nguyen på sju miljoner baserat på följande: sexuella trakasserier, trafficking, underlåtenhet att förhindra sexuella trakasserier, vedergällning, felaktig uppsägning i strid med rådande bestämmelser och falska utfästelser om sysselsättningen. Enligt The Sun har fem andra offer tagit kontakt med Nguyens advokat, William Waldo.

Seagals kändisadvokat, Marty Singer, å sin sida kallar anklagelserna för ”löjeväckande och absurda”. Deras version av det hela är att Nguyen vill hämnas efter att ha fått sparken på grund av drogmissbruk och stämmer i sin tur Nguyen för brott mot tystnadskontrakt. Någon polisutredning är dock inte aktuell för tillfället då Kayden Nguyen inte lämnat in någon polisanmälan.

Vad som händer med realityserien är i nuläget oklart, men det kan innebära slutet för den. Fortsättning lär följa i den här soppan. Vill ni se Steven Seagal: Lagman visas just nu den första säsongen på onsdagar klockan 22:40 i TV4.

2 reaktion på “Steven Seagals Lawman stoppas av polisen

  1. Haha ja, den gamle räven Seagal förnekar sig inte – när jag läser MicTV:s rapportering ser jag nästan hans yviga karaterörelser framför mig. Det skulle vara väldigt roligt att se tv-serien (jag skulle mer än gärna göra det!), men 22:40… hallå, TV4? Varför har ni inte lagt ut serien på er Play-kanal???

Kommentarer inaktiverade.