The CW på söndagar

The CW Television Network
The CW Logo
Image #CW_logo_color
Credit: © The CW Television Network

Jag har tidigare skrivit om att The CW efter flera års misslyckanden helt har givit upp kampen om tittarna på söndagar. Istället för att visa egna program denna kväll har de istället bett företaget Media Rights Capital att på egen hand ta fram och sälja reklam till fyra nya serier som skall visas på söndagarna.

De fyra nya serierna är:
In Harm’s Way – (Premiär 21/9) – En realityserie som följer människor som har ytterst farliga arbeten.

Surviving Suburbia – (2/11) – Bob Saget från Huset Fullt har huvudrollen i denna komedi. Familjen Stevers lever ett lugnt förortsliv tills det en dag flyttar in nya grannar som vänder upp och ner på deras tillvaro.

Valentine, Inc – (21/9) – Den grekiska gudafamiljen Valentine gör i denna romantiska komedi allt för att para ihop människor som ännu inte vet att de är själsfränder.

Easy Money – (21/9) – Ett drama som följer Morgan Buffkin i ett skede i kivet där han tar över familjeföretaget som specialiserat sig på att låna ut pengar.

Ingen av dessa serier låter intressant eller nyskapande och jag har mycket svårt att de kommer att få en stor publik men det verkar som om The CW mest är glada över att de själva slipper ha ansvaret för innehållet på söndagarna och det målet har de redan lyckats med.

En reaktion på “The CW på söndagar

  1. Jag skulle vilja se Bob Saget göra en liknande roll som Bryan Cranston gjorde i Breaking Bad en lite mörkare komedi om en man som är på väg utför.

    Med tanke på hur fräck i käften Bob är skulle han nog passa som handen i handsken för en sådan roll.

Kommentarer inaktiverade.