På TV: Vecka 16 2010

Tanken har tidigare varit att detta inlägg ska täcka alla premiärer under en vecka från fredag till torsdag men det blir mer sällan så på grund av att jag har lite för kort tid på mig att hinna skriva klart allting till fredagen. Därför har jag från och med denna vecka bestämt mig att inlägget "På TV" kommer att täcka varje vecka från lördagen till fredagen och publiceras någon gång under helgen beroende på behov. Den kommande veckan är det dock mycket ont om premiärer vilket gör ett mycket kort inlägg.

På TV Torsdag
Flight of the Conchords: Bakom kulisserna kl. 22.45 på SVT1:
Det blev bara två säsonger av den nyskapande komediserien Flight of the Conchords på HBO och SVT har hittills visat en av dessa. Det är ännu oklart när den andra kommer att sändas men idag får vi njuta av en dokumentär gjord av Hannah Clarke som följde duon under och efter inspelningen av den första säsongen av serien.  

Landgång (säsongspremiär) kl. 20.30 på SVT1:
Anne Lundberg följer med mästerkocken German Zamudio när han går om bord på tankfartyget Toccata för att lära båtens filippinska besättning att laga svensk husmanskost till den i största del svenska besättningen. Under resan görs stopp i bland annat Brasilien och Argentina där German ger sig ut på matäventyr.

I Own Britain’s Best Home (seriestart) kl. 21.00 på Kanal 9:
Tre programledare flyttar i varje avsnitt under en dag in i varsitt fantastiskt hem i Storbritannien för att undersöka hur det ser ut och lära känna familjen som bor där. I slutet av varje avsnitt väljs ett av hemmen ut för att avancera till finalen i tävlingen om vem som har Storbritanniens bästa hem.

2 reaktion på “På TV: Vecka 16 2010

  1. Hej!

    Jag såg reprisen på Britain´s best home del 4 hos ägaren David. Har ni mailadress till honom..Hans hem verkar intressant.

    MVH
    Ann-Christine Eriksson

Kommentarer inaktiverade.