Charlie Sheen kan lämna Two and a Half Men

61st Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals

Charlie Sheen är en av världens bäst betalda TV-skådisar. Framför allt är det rollen i succékomedin Two and a Half Men som gjort honom rik. Enligt rapporter får han idag över sex miljoner kronor per avsnitt.  Frågan är nu om vi inte har sett det sista av honom och hans karaktär, ungkarlen Charlie Harper, i serien.

Ryktet om ett avhopp har nämligen florerat ett tag och började med att tidningen People skrev om att TV-stjärnan meddelat sina vänner att han tänkt sluta. Därefter följde spekuleringar i media om att alltihopa var ett sätt för Sheen att få till en löneförhöjning. Stjärnan själv tillbakavisade uppgifterna och berättade att han långt i förväg meddelat berörda parter om sina kontraktskrav.

"Om kvällens avsnitt är slutet för mig som Charlie Harper, så får det bli så. Jag tar med mig erfarenheter från 161 avsnitt, ett kalejdoskop av fantastiska upplevelser, minnen, vänskap och tacksamhet." skrev Sheen i sitt officiella uttalande i samband med att inspelningar av Two and a Half Mens sjunde säsong avslutades.

CBS har överhuvudtaget inte kommenterat Sheens vara eller icke vara. Det enda som officiellt meddelats är att Two and a Half Men förnyats med ytterligare en säsong. Får man tro RadarOnline är dock serien död om ett avtal inte kan träffas. De har nämligen talat med anonyma källor inom Warner Bros som säger att det inte finns några som helst planer på att fortsätta utan Sheen.

Vidare har Charlie Sheen personliga problem och var under en tid till och med inskriven på klinik. Upprinnelsen till problemen är den dispyt som Sheen och hans respektive hamnade i under julhelgen. En rättegång i fallet ska hållas den 21 juli.

Foto: Kevork Djansezian/Getty Images

2 reaktion på “Charlie Sheen kan lämna Two and a Half Men

  1. Kanske inbillning från min sida men i senaste avsnittet tyckte jag Jake tog ett ganska ordentligt kliv i Charlies fotspår. Möjligt att han skulle kunna ta över om 2-3 år men då krävs det att Sheen fortsätter ett tag till.

  2. Denna typen av dispyter brukar ju lösa sig för serier av den storlek som Two and a Half Men har. Det är helt enkelt för mycket pengar på spel för CBS. Jag gissar på att ett nytt kontrakt tecknas i alla fall för nästa år.

Kommentarer inaktiverade.