Smygtitt på nya Hawaii Five-O

I dagarna dök det upp en ny och lite längre smygtitt på CBS kommande Hawaii Five-O remake. I nyversionen kommer handlingen att kretsa kring en ny elitgrupp vars uppdrag är att lösa de brott som spolas upp på öarnas soldränkta stränder. Amerikansk premiär blir det någon gång till hösten. Jag hoppas på en välgjord uppdatering av serien, men ser man till antalet misslyckade remaker under de senaste åren är oddsen dessvärre ganska usla.

Om man var för ung under 70-talet när originalet gick eller bara ute efter lite nostalgi finns åtminstone de första säsongerna av serien utgivna i Sverige. Ni hittar boxarna hos bland annat Discshop.

2 reaktion på “Smygtitt på nya Hawaii Five-O

  1. Tufft! Tack för att ni håller oss uppdaterade, MicTV! Utan er hade jag iallafall inte haft någon aning om detta (och extra pluspoäng för att ni gör er besväret att ordna med videos och så till oss, det är jättekul att kunna titta på sådant här direkt efter det släppts i USA!). Jag hoppas så klart också på att detta blir en bra serie, men eftersom kvaliteten på tv-serier ju har höjts otroligt mycket de senaste åren så får vi hålla tummarna för att detta inte är något undantag. Den uppdaterade, klassiska Hawaii Five-O-melodin är dock en lovande start! :)

  2. Tack för de fina orden, Danne! Det är alltid lika roligt när vårt arbete uppskattas! Det sporrar i alla fall mig till att jobba ännu hårdare.

Kommentarer inaktiverade.